Bøker

15 næringsrike og digge smoothies

Som dere kanskje har fått med dere (eller ikke?) har vi begynt å produsere og selge oppskriftshefter og temahefter og lignende i nettbutikken vår på Etsy. Vi kommer til å legge ut masse spennende fremover så følg med! Alt er digitalt men noen produkter vil muligens være tilgjengelige for POD (print on demand) slik som VEGAN-kokeboken vår, som du også får kjøpt i samme nettbutikk (POA hos Amazon).

Vi lager de fleste produktene både på norsk og engelsk, mens noen kun vil være på ett av språkene, det som passer best for markedet. Nå jobber vi feks. med et digitalt hefte rettet mot norske storkjøkken/kantiner og lignende og det vil være på norsk.

Prisene er veldig lave, vi holder oss stort sett under femtilappen, men jobber mye med disse heftene så vi setter pris på alle som støtter oss ved å kjøpe dem. Inntektene går til fremtidige boklanseringer, bloggprosjekter og drift av Grønn Matportal, som ikke er billig å drifte. Tusen takk!

Tips oss gjerne om temahefter dere savner i nettbutikken. Vi har mange spennende planer fremover, da vi ønsker å vise dere hvor lett det er å spise fantastisk mat uten animalske ingredienser.

Flere tips til veganske drikker, med og uten alkohol? Ta en titt i arkivet vårt.

15 næringsrike og digge smoothies – nytt hefte i salg!

Legg inn en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.